Buskryddere

Hvad er en buskrydder?

Buskrydderen er et praktisk og meget anvendeligt haveredskab, der kan bruges til mange forskellige opgaver i både din have hjemme, på sommerhusgrunden og i skoven.

En buskrydder er et uundværligt værktøj til at rydde græs, mindre beplantning og buskads. En buskrydder er for eksempel perfekt til sommerhuset, hvor du ikke kommer forbi så tit, eller hvis du har krat blandt træer, du gerne vil holde pæne. En buskrydder er også perfekt, hvis du har områder, hvor plæneklipperen ikke kan komme til.


På en buskrydder kan både forskellige klinger og trimmersnøre nemt monteres. Med trimmersnøre kan buskrydderen bruges til effektivt at slå græs de steder, hvor plæneklipperen ikke kan komme til, eller er så højt, at plæneklipperen ikke kan klare det.
Til grovere arbejde kan en 3- eller 4-tandsklinge monteres. Klingen gør det muligt at rydde brændenælder, store tidsler, små buske og træer uden problemer. Har du brug for at rydde områder med større grene og træer, kan du påmontere en savklinge på buskrydderen. Så får du et meget effektivt redskab til at rydde områder med små træer.


Her skal du vælge en buskrydder:

Også til det grovere arbejde kommer buskrydderen til sin ret. Når du monterer buskrydderens metalklinge, kan du bruge den til lidt mere krævende opgaver som rydning af kraftig bevoksning som fx små buske, store tidsler, brændenælder og lignende.

Hvilken buskrydder skal jeg vælge?

Der findes et bredt udvalg af buskryddere fra forskellige leverandører til ethvert behov. Du kan helt sikkert finde en model, der passer til dit behov.

Buskrydder med benzin

Alle buskryddere er med en benzinmotor. Det er de, fordi det giver den maksimale kraft og frihed i arbejdet. 

Derudover er de alle skabt med fokus på ergonomi, således at du kan arbejde med buskrydderen i mange timer uden at blive træt i kroppen. Derfor medfølger der også til alle bruskryddere en bæresele, som aflaster arme og skuldre og sørger for, at du i stedet bærer buskrydderen med hele overkroppen. Samtidig kan håndtagene indstilles, så de passer perfekt til brugeren af buskrydderen.

Buskrydder med 4-takt eller 2-takt

Når du skal finde den rigtige buskrydder, skal du overveje om motoren skal være en 2-takt eller 4-takt. En 2-takts motor er det mest almindelige og vil være det bedste valg i langt de fleste tilfælde. En to-takts motor er hurtig til at komme op i omdrejninger og kører generelt med meget høje omdrejninger. En buskrydder med 4-takt minder om en motor på en plæneklipper. Den er lidt langsommere til at komme op i fart og kører med færre omdrejninger. Til gengæld larmer motoren mindre. Det er derfor op til dig selv, om du ønsker at arbejde med en 2-takt eller 4-takts buskrydder.

Den anden væsentlige ting ved motoren til en buskrydder er motorens størrelse i kubik (cc). Desto flere kubik motoren har, jo kraftigere er den også. Derfor skal du være opmærksom på at vælge en buskrydder, som har nok kubik til at klare de opgaver, du har brug for. Jo flere kubik motoren har, jo større klinger kan den også bruge. Det betyder, at en kraftigere motor kan være hurtigere at arbejde med, og at du hurtigere kan få klaret opgaven.

 

Busken.dk er en platform udviklet af Maja Møller Therkelsen og Annette Møller Therkelsen.
Vi vil give dig et nemt overblik over græstrimmere og buskryddere.
Herudover fortæller vi om de fordele og ulemper der er ved dit valg, og hvor du kan købe dem. Siden opdateres løbende, ligesom vi tager del i debatter i diverse fora og på diverse netværk.
Hvis du har nogen spørgsmål til os, så skriv endelig til os her.

©2020 by NORD Concepts ApS - CVR 35667644

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now